Dashwood House – Myo

Client:

Landsec

Project Location:

London

Project Value:

£6m

Project Status:

Complete

Architect:

Bluebottle

Project Manager:

Blackburn & Co.

Quantity Surveyor:

Exigere

Main Contractor:

Collins Construction

Hive designed the high-end Cat B fit out to four levels of office space within Dashwood for repeat client, Landsec.

The scheme saw the Cat B fitout of 4 floors at Dashwood House. The primary goal for Myo was to provide businesses with bespoke and tailored office spaces, emphasizing ongoing flexibility and adaptability. This necessity drove the refurbishment and fit-out program. Collaborating closely with Landsec and Bluebottle, we’ve created a space capable of seamless transformation according to tenants’ needs. We’ve meticulously designed and coordinated high-level services and future-use acoustic treatments to ensure maximum flexibility and rapid turnaround for future tenant office designs.

The Myo project has earned pre-certification Gold under the WELL Building Standard, showcasing its dedication to enhancing occupants’ health and wellness.

Carefully curated materials that are free from Volatile Organic Compounds (VOCs), promoting a healthy indoor environment. Extensive post-construction air quality testing ensures the space is devoid of pollutants, prioritizing the well-being of its inhabitants.